Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Mälardalens Psykiatri och Terapi AB

Vi hjälper dig att må bättre

                Vi svarar på din förfrågan inom 24 timmar.  

     Vi erbjuder dig som är student rabatt.

Vi arbetar med samtal både på slottsmottagningen och på telefon.

Mitt namn är Anna Sundberg


Jag är legitimerad psykoterapeut, utbildad vid det ansedda S:t Lukasinstitutet i Stockholm. Jag är också prästvigd och har arbetat som församlingspräst i Svenska kyrkan i många år.

Jag jobbar såväl med korttidsterapier, som med djupgående långtidsterapier.

Ibland kan man behöva hjälp med att reda upp mer avgränsade problem och då kan det räcka med några enskilda samtal. Hur lång din terapi blir beror på vad du vill och behöver. Vi pratar oss fram till vad som kan vara det bästa för dig.


Jag arbetar gärna integrativt, vilket innebär att inslag från olika terapeutiska inriktningar kan vävas in i terapin, för att hjälpa dig på bästa sätt. 

Du lämnas aldrig ensam i samtalet, utan det är viktigt att du känner att vi tillsammans arbetar för att du ska må bättre och hitta en väg framåt i livet.


Vi har inga krav på remisser och arbetar inte med landstingsavtal, så det går bra att söka kontakt med oss direkt. Enklast gör du det med ett mail eller ett sms.