Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Mälardalens Psykiatri och Terapi AB

Vi hjälper dig att må bättre

                Vi svarar på din förfrågan inom 24 timmar.  

     Vi erbjuder dig som är student rabatt.

Vi arbetar med samtal både på slottsmottagningen och på telefon.

Vi värnar om din integritet!


Din önskan om att må bättre är tillräcklig för oss, därför behöver du inte ha någon remiss från vårdcentral eller annat för att få bli konfident hos oss.


Som du märker använder vi gärna ordet konfident istället för patient, detta för att markera hur viktigt det är att du känner att du kan lita på oss och vår kompetens. Vi blir för dig en aktiv, professionell samtalspart som hjälper dig framåt i behandlingen.


I tidigt skede gör vi tillsammans en bedömning om hur vi bäst kan hjälpa dig. Med en kortare tids terapi eller längre, med en psykodynamisk ansats eller med inslag från andra terapiformer exempelvis.

Vi har inte samarbete med Örebro läns landsting utan är ett privat företag, frikopplat från sjukhusets journalsystem.


Vi erbjuder vi dig full patientsekretess. De journaler vi av Socialstyrelsen är ålagda att uppföra, förvaras på säkert sätt i ett låst kassaskåp.


Våra lokaler är centralt belägna mitt i stan på Örebro slott men just nu, under Coronapandemin, arbetar vi med behandlande samtal per telefon. 


Vi tar emot ett brett spektra av konfidenter, alla åldrar, från alla samhällets sk. skikt och vi arbetar på svenska, engelska eller teckenspråk. 

Vi samarbetar även med företagshälsovården.


Alla är lika välkomna och kom ihåg att det aldrig är för sent att gå i terapi!