Din integritet

Psykoterapi online/tel/mottagning i Strängnäs.
Psykoterapi online/tel/mottagning i Strängnäs.

Din önskan om att må bättre är viktigast för mig. Därför behöver  du inte någon remiss från vårdcentral eller annat för att bli konfident hos mig. 

Din integritet

Vi har inte samarbete med region eller landsting utan är ett privat företag, frikopplat från sjukvårdens journalsystem. Vi erbjuder våra konfidenter full patientsekretess och de journaler vi av Socialstyrelsen är ålagda att uppföra, förvaras på säker plats i kassaskåp.

Som du märker använder jag gärna ordet ”konfident” istället för patient. Det ordet betyder ”person som söker sig till en yrkesutövare med tystnadsplikt”. På så vis vill jag markera hur viktigt det är att du känner att du kan lita på mig och min kompetens. Därmed blir jag för dig en aktiv, professionell samtalspart som hjälper dig framåt i livet. 

Om du medan du går i terapi känner att du vill samtala med dina närmaste om din terapi, så är det helt upp till dig. Många av våra konfidenter tycker att det är skönt och bra att hålla terapisamtalen kvar inom sig, i alla fall i viss mån. Men det bestämmer som sagt du och ingen annan! Vi pratar om hur det blir för dig, vad som är bäst för dig och vad du mår bäst av, när vi har våra samtal. 

Din integritet i våra samtal

Jag välkomnar dig som vill ha Psykoterapi online/telefon/mottagning i Strängnäs. Vi kan ha samtal på vår lugna, trygga mottagning i Strängnäs, om det passar dig bäst. I gröna omgivningar ligger vår mottagning, bortom stadens trafik och brus. Om du föredrar samtal med video så använder vi oss av den säkra plattformen Kaddio. Där loggar du enkelt in med Bank-id, när du fått en mail-inbjudan från oss. Ibland trasslar vardagen till sig, så att du inte kan ha ditt samtal på det vis du brukar. Då går det bra att vi byter till ett videomöte eller telefonsamtal. Mina långväga konfidenter uttrycker ofta att de tycker det fungerar väldigt bra! 

När du kontaktar mig, så vill jag be dig att skydda din integritet genom att inte skicka känslig information via mail eller sms. Vi tar hand om och bearbetar det svåra, när vi har våra samtal. 

Vi arbetar i enlighet med Personuppgiftslagen och  GDPR.

Du är välkommen! Det aldrig är för sent att läka och komma tillrätta med din psykiska hälsa eller komma vidare med din personliga utveckling.

Psykoterapi online/tel/mottagning i Strängnäs. 

Mail: anna@mptab.com eller mptab00@gmail.com
Sms: 0705 979100