Mälardalens Psykiatri och Terapi AB

Vi hjälper dig att må bättre

                Vi svarar på din förfrågan inom ett par dagar.  

     Vi erbjuder dig som är student rabatt.

Vi arbetar just nu med samtal på telefon och med videosamtal.

Mottagningen


Högst upp i Örebro slott ligger vår mottagning. För att komma direkt upp till oss, går du in genom porten mot inre borggården dvs. entrén där två kanoner står. Vid denna lilla trappa som du ser här till vänster, finns en porttelefon. Tryck nedåt i listan över företagsnamn tills du kommer till vårt och ring upp, så öppnar jag (Anna) porten. 

Några trätrappor får du gå i för att komma till hissen, som tar dig resten av vägen. Åk hissen till översta våningen, gå till höger i korridoren, så ligger vid väntrummet. Vårt rum heter Drottning Margareta. Lokalerna är ljusa och välkomnande, med bekväma soffor och fåtöljer. 


Det finns ytterligare en entré för dig som inte vill/kan gå i trappor.

Den ligger på inre borggårdens bortre vänstra hörn (som du ser här på bilden till vänster). Även där finns en porttelefon som du kontaktar oss på. Hissen ligger till vänster om trappan när du kommer in genom porten. Till vänster på översta våningen finns dörren till kontoren.


Mottagningen är möblerad så att du ska känna dig trygg och bekväm under samtalen. Vi sitter så att vi ser varandra och du kan, utanför de djupa fönstren, se slottsparken och stadens många vackra takkupor. Det är skönt att vila blicken på, när det ibland kan vara jobbigt att komma nära svåra känslor i samtalet.