Våra mottagningar

Samtal online/telefon/mottagn. med leg.psykoterapeut i Strängnäs.

Här i Strängnäs tar vi emot dig som önskar komma till mottagningen för Samtal med legitimerad Psykoterapeut. 

När du kommer till vår mottagning är vi måna om att du som konfident vet att din integritet och trygghet skyddas. I vårt mottagningsrum slipper du oväsen från stadens all trafik och kommers. Ändå går det fort att promenera, cykla eller ta en buss (nr 3) till oss. Vi har också en parkeringsplats bara någon minut ifrån mottagningen. När du väl har kommit på plats kan du lugnt sitta tillbakalutad i fåtöljen, även om vi pratar om det som är svårt i ditt liv. Ditt mål med terapisamtalen är vårt fokus.  

Vi startade vår verksamhet i Örebro, men jobbar nu mest i Strängnäs och Eskilstuna. Mottagningarna på ”Gamla Epidemisjukhuset” och i Örebro slott, är stängda sedan 2022.

På bilden ovan ser du vår nuvarande mottagning på Tosterön i Strängnäs. Här vi tar emot dig som är i behov av psykoterapi på psykodynamisk grund, samtal om livsfrågor, utbildningsterapi, stödsamtal, rådgivning och handledning m.m. Vi arbetar även konsultativt mot stiftelser, behandlingshem och företag i Mellansverige. Bilderna här nedan visar våra tidigare mottagningar, i Örebro.

Problem relaterade till hörselnedsättningar ligger oss varmt om hjärtat. När du, som har en hörselnedsättning söker samtal med Legitimerad Psykoterapeut ska du veta att Anna har full teckenspråkskompetens och i många år har arbetat med döva. 

I företaget finns också Björn Sundberg, som är överläkare inom Barn- och ungdomspsykiatrin. Han tar dock inte emot några nya patienter nu.

Vi är anslutna till Psykoterapicentrum, Sveriges läkarförbund (slf.se) samt Akademikerförbundet SSR.

 

Mail:  anna@mptab.com  eller  mptab00@gmail.com

SMS/tel: 0705 979100

 

Samtal online/telefon/mottagn. med leg.psykoterapeut i Strängnäs.
Samtal online/telefon/mottagn. med leg.psykoterapeut i Strängnäs.